Můj kousek štěstí

Bára Jánová: Čeho se nejvíc bojí? Že dojdou prachy

Ve Slunečné hraje potvoru Sylvu Popelkovou, zlou tak, až z toho mrazí. Sylvě jde jen o peníze, a to na úkor mezilidských vztahů, bez váhání oklame i vlastní sestru, jen když z toho má prospěch.


Hrůzu ze Sylvy cítí dokonce i její představitelka Bára Jánová, zároveň se však netají tím, že i pro ni jsou peníze velice důležité. Půvabné benešovské rodačce nedal život nic zadarmo, dokonce, ač po tom tak toužila, třikrát nebyla přijata na konzervatoř. Nezbylo než vystudovat obchodní akademii.

koli si přála hrát, pracovala čtyři roky jako úřednice. Protože si ovšem šla tvrdě za svým, vídáme ji dnes v televizi v oblíbeném tuzemském seriálu v hlavním vysílacím čase. „Vím, co to je třít bídu jako herec,“ přiznává Bára.

„V nejhorším jsem vždy šla za bar, což mě bavilo, je to svým způsobem taky jeviště a ráda komunikuju s lidmi. Ale poučila jsem se, a proto se už teď připravuju na dobu, až skončí Slunečná. Učím se hospodařit s penězi,“ říká.

Nikdy nezapomene na drama, které se přihodila na podzim: „Můj byt okupovaly štěnice a přišla jsem skoro o všechno. Lezou všude, i zásuvkami, hrůza. Následovala deratizace, vyhazování oblečení, čalounění. Neměla jsem kde bydlet, co na sebe. Bylo to náročné i na psychiku.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden