Můj kousek štěstí

Bára Kodetová: Co dělat, aby muž nepráskl do bot

Patrně strach z manželova eventuálního útěku vedl Báru Kodetovou k radikálnímu řezu. V mládí patřila mezi výrazné krásky, prorazila dokonce do Hollywoodu, když hrála v americkém filmu Duna.

Život ji však přece jen trochu skřípl, první manželství skončilo katastrofou, milovaný otec Jiří Kodet (†67) zemřel. Na druhou stranu poté potkala svého prince, houslistu Pavla Šporcla (46). Jenomže část půvabu bohužel jako by poztrácela.

Vlastně není divu, neměla to jednoduché a je maminkou tří dcer. A už naše babičky říkávaly, že dcery berou matkám krásu. Naštěstí Bára Kodetová rozumně usoudila, že je nejvyšší čas se o svúj půvab pořádně poprat, aby se slavný hudebník nezačal poohlížet po jiných.

Všichni přece víme, že muzikanti mají boty z toulavého telete a tisíce fanynek. Teď je z Báry zase už kočka. Přestala nosit přísný a neslušivý účes z vlasů stažených dozadu a vrhla se na proteinovou dietu.

"Mám sedm kilo dole a už se nechci vrátit na tu váhu předtím. Je to nejenom o stravě bez cukru, ale hlavně o hlavě. Musíte si uvědomit, že to děláte pro sebe a ne pro okolí, a jde to samo," říká Bára.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden