Můj kousek štěstí

Bára Munzarová: Tajná svatba!

A je to tady. Už před nedávnem jsme psali, že v rodině Munzarových se chystá velká sláva – svatba hrečky Báry Munzarové (46) s jejím kolegou Martinem Trnavským (48), s nímž žije už deset let. Tahle informace se k nám v té době dostala úplnou náhodou, protože dvojice své velké plány do poslední chvíle úzkostlivě tajila.

Až nyní přišli s tím, že už jsou svoji. „Přišel ten správný čas,“ řekl k tomu Trnavský s tím, že pozvali jen rodinu a pár přátel. „Svatba byla jen v úzkém kruhu, taková zahradní slavnost,“ sdělil. Obřad byl opravdu skromný a netradiční, protože se konal přímo na zahradě u domu Munzarových.

Zřejmě herečka brala ohledy na své nemocné rodiče, kteří nemohou cestovat nikam daleko. Maminka Munzarové, herečka Jana Hlaváčová (80) kvůli své Parkinsonově chorobě dokonce ani nevychází z domu. A možná touto radostnou událostí chtěla Bára přinést trochu světla do strastiplného stáří právě matky a otce.

Ujistit je, že mohou být klidní, že si jejich dcera našla opravdovou oporu, na kterou se může spolehnout a bude stát při jejím boku v dobrém i ve zlém. Snad tedy tenhle manželský svazek hercům vydrží. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden