Můj kousek štěstí

Bára Munzarová ztrácí svou dceru?

S velkým trápením se svěřila herečka Bára Munzarová (45). Její jediná dcerka Anička (24) se jí prý nezadržitelně vzdaluje. Jakoby svou mámu odmítala, vyhýbala se jí… A Munzarová to bere velmi těžce. „Je pro mě ohromná škola akceptovat velmi rozdílnou povahu někoho, koho miluju ze všech nejvíc,“ popisuje své niterné pocity.

Bára byla zvyklá za svou dcerkou přijít pro obejmutí, pohlazení, důvěrně si s ní popovídat, teď se od ní ale dívka odtahuje. „Jsou i chvilky, kdy odpoví: ´Maminko, mám tě ráda, ale teď potřebuju být sama',“ přiznává Munzarová.

Je pochopitelné, že se bojí, aby na ni dcerka úplně nezanevřela. Proč se ale tak děje? Třeba má celý problém kořeny daleko hlouběji. Je možné, že Anička nemůže své mámě zapomenout to, že opustila tátu kvůli jinému muži, kolegovi Martinovi Trnavskému (47).

Jí bylo v té době šest let a děti v takovém věku může rozvod rodičů vážně poznamenat. Anička navíc po rozpadu rodiny přilnula spíše k otci Jiřímu Dvořákovi (50). Bral ji na večírky a holčině dával pocit dospělačky, čímž si ji nepochybně získal.

Je to snad daň pro Munzarovou za to, že rozbila rodinu? Musí to být pro ni kruté, vždyť od manžela měla odejít především kvůli tomu, že propadl alkoholu.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden