Můj kousek štěstí

Bára Poláková: Ať konečně přizná, co se děje

Tohle už by se mělo konečně vyjasnit. Fanoušci poukazují na záhadný vztah mezi Bárou Polákovou a její osudovou láskou, Pavlem Liškou (48).


Tak předně, svatební zvony nezvonily. I to je přece podezřelé vzhledem k tomu, že dvojice vychovává Ronju (5) a Riku (3). Že by se pohledná Bára nechtěla obléknout do romantických svatebních šatů? Nesmysl.

To spíš bohém, dobrodruh a motorkář Liška nehodlá za žádnou cenu navléknout manželské okovy. A kdyby jen to! V uplynulém roce se ti dva spolu neukazovali. Přitom ne že by nechodili do společnosti. Na společenských akcích se objevují, jenomže každý sám. Jistě, můžete namítnout, že jeden jde řádit ven a ten druhý z dvojice se doma stará o holčičky.

Těžko však uvěřit, že by partneři alespoň čas od času nepožádali o hlídání dětí babičku nebo chůvu a nezamířili spolu ruku v ruce na nějaký ten veselý večírek. Co se tedy děje? Liška vám to neřekne, ani kdyby na něho mířili flintou, a Poláková zarputile mlží. A na fotografiích, které zveřejňuje, Liška chybí. Žít s takovým bohémem vyžaduje pevné nervy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden