Můj kousek štěstí

Bára Poláková: Definitivní konec s Liškou? Nebydlí spolu

Tak tohle je vážné. Už několik let si vrabci na střechách cvrlikají, že mezi Bárou Polákovou a otcem jejích dvou dcer, Pavlem Liškou (48), to nějak skřípe.


Teď se rozletěla další nepříjemná novina: podle nejnovějších zjištění herec dokonce už ani nepřespává doma. To se ostatně dalo čekat. Kdyby si Bára bývala nenasadila růžové brýle, možná by zvažovala, zda si volnomyšlenkářského bohéma pustí do života, anebo raději ne.

Jenomže byla zamilovaná, a tak si rozumné myšlenky zakázala. Záhy se narodily Ronja (5) a Rita (3), což je vlastně větší pouto než svatba, která navíc neproběhla. I to je totiž varovný signál: proč vlastně si Pavel Liška půvabnou Báru nikdy nevzal? Po několika letech vážných krizí to vypadá na definitivní prohru.

Bára chodí do společnosti bez otce svých dětí. Na premiéře filmu Krajina ve stínu se dobře bavila ve společnosti dvou mužů, ani jeden nebyl Liška. Na premiéru Bábovek přišla s kamarádkou. O krachu svého manželství zatvrzele mlčí, hovoří jen o pracovních úspěších. V práci se jí daří, v lásce zjevně nikoli. Liška je zkrátka duší svobodomyslný motorkář.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden