Moje šťastná hvězda

Bára Poláková: Je úplně na dně!

Upletla si na sebe bič! BÁRA POLÁKOVÁ (34) je žena, která nerada sedí doma a nic nedělá. Jenže její partner PAVEL LIŠKA (47) jí s ničím příliš nepomáhá! Kdyby tohle tušila, možná by si s ním dvě děti nikdy nepořídila.

Starat se o domácnost, dvě malé děti a partnera není vůbec snadné. Jenže to ještě donedávna známá zpěvačka a herečka netušila. „Všichni mi říkali, že se dvěma dětmi to bude náročný, ale já si nedokázala představit, jak moc,“ nechala se slyšet. Už během druhého těhotenství jí kamarádky začaly říkat, že si ke své práci dlouho nepřičichne, protože na ni nebude mít ani pomyšlení, ale ona se jim jenom smála. Teď uznává, že měly pravdu. „Jsou chvíle, kdy mám pocit, že drhnu hlavou o zem. Přes den to jde, ale večer jsem unavená,“ prozradila. Svůj rozvrh si tak Bára musí plánovat dlouho dopředu a denně jí nezbyde víc než pár minut, které má jenom sama pro sebe.

Bára Poláková, Pavel Liška

Její blízcí přátelé ji upřímně litují

„Zrovna včera za mnou přišel kadeřník domů, protože nic nestíhám. A když jsme se loučili, obě holky zrovna brečely zároveň, jedna v ložnici a druhá v koupelně. A on se zeptal, jestli z toho někdy nebrečím taky,“ směje se. Někdy jí do smíchu ale vůbec není. Její dcerky RONJA (2,5) a RIKA (1) vyžadují neustálou péči. Jenže Poláková se nechce vzdát ani své práce, a tak jí nezbývá nic jiného než neustále pendlovat mezi prací a dcerami. Ke všemu měla nedávno svého chlapa Pavla Lišku tři měsíce ve Střední Americe a byla na všechno úplně sama. Jenže když se Liška vrátil domů, prý u nich doma nenastala žádná změna. Její kamarádky tvrdí, že herec je stejně jako ona také v jednom kole a doma se ukáže maximálně ráno a večer. Jak dlouho tohle ještě Bára vydrží? Aby se z toho nezhroutila, bude se muset asi vzdát své práce anebo konečně donutit tatínka holčiček, aby i on přiložil ruku k dílu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden