Můj kousek štěstí

Bára Poláková: Liška má prý milenku!

Další šokující rozchod na spadnutí? Herec Pavel Liška (47) a herečka Bára Poláková (35) vypadali jako skvěle sladěná dvojice. Oba mají podobně bláznivý smysl pro humor. "Smějeme se stejným věcem," potvrdila Poláková.

Zdálo se, že tihle dva se prostě našli. O to překvapivější jsou zvěsti o jejich vztahu, které se poslední dobou šíří. Ač spolu přivedli na svět dvě dcery Ronju (3) a Riku (1), po pěti letech to prý mezi nimi už není zrovna růžové.

Dokonce se mluví o konci lásky! Podle lidí z jejich okolí dvojice teď prožívá náročné období. Prý už vyprchává vzájemné okouzlení, jiskření, které mezi nimi bývalo, už je minulostí. Alespoň ze strany Lišky.

.. Krizi mělo odstartovat natáčení pořadu Vandráci, kvůli kterému Liška odjel na tři měsíce a Poláková seděla doma s dětmi. Herec si užíval svobody, nemusel řešit bydlení, strarosti o děti ani o domácnost, všchny povinnosti měla na bedrech jeho partnerka.

Možná by se to dalo přežít bez následků, kdyby se Liška vracel k rodince natěšený a snažil se to svým nejbližším vynahradit. Háček byl v tom, že se oba herci za tu dobu sobě nejspíš poněkud odcizili. Například na jeho kolegovi z Vandráků, Jnu Révaiovi (45) bylo během natáčení jasně vidět, že se na svoji rodinu velmi těší.

Měl slzy v očích, když vzpomínal na ženu a děti. Měl to tak ale i Liška? Proslýchá se, že Bára herce už nepřitahuje tak jako dřív a dokonce se má Liška údajně scházet i s jinou ženou. Možná jsou to jen smyšlené klepy, ale pochybnosti o jeho věrnosti musí být pro Polákovou kruté.

Zařadí se snad mezi podvedené a opuštěné ženy, jako je například zpěvačka Lucie Vondráčková, která zůstala na děti sama? Pravdou je, že každý vztah si projde nějakou tou krizí. Často to vypadá na rozchod.

Mnohdy ale nakonec dvojice zjistí, že jeden bez druhého nemohou být a vztah se podaří slepit. Nezbývá než doufat, že to bude i případ Lišky a Polákové. Ale kdo ví, jestli je Liška na dlouhodobý vztah stavěný.

Rozpadlo se i jeho první manželství s Kristýnou Bokovou, s níž má třináctiletého syna Šimona Samuela. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden