Můj kousek štěstí

Bára Poláková: Nevadí, že Liška vypadá jako hadrák?

V lesního muže se takřka před očima mění Pavel Liška (47). Herec si nikdy nehrál na lva salonů, živá duše by nečekala, že ho někdy uvidí v obleku.

Úplně by stačilo, kdyby vypadal alespoň trochu normálně. On si však zvolil image drsného motorkáře, který nocuje v příkopech a přes den jezdí na řvoucím stroji po blátivých cestách necestách, a tomu zůstává neochvějně věrný.

Co na to říká matka jeho dvou dcer, Bára Poláková, která stále vypadá jako porcelánová panenka? Její image dívenky z nedělní školy s tím Liškovým opravdu příliš neladí. Herec si na cukrové panenky potrpí, předchozí partnerka Kristýna Boková (38) byla podobný typ.

Mají spolu syna, ale vztah nevydržel, byli evidentně příliš rozdílní. Je tedy Bára Poláková tolerantnější? Má s nestandardním Liškou více trpělivosti než jeho "bejvalka"? Tatínek tří dětí byl nedávno v ulicích spatřen rozježený, neupravený, s diskutabilním batohem a neoholený.

Možná by si měl uvědomit, že mu není patnáct a není bez závazků. Před padesátkou by otec rodiny neměl vypadat, jako když vylezl z popelnice. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden