Můj kousek štěstí

Bára Štěpánová: Manžel jí zakazuje nosit boty

Pro manžela udělá cokoli! Zdá se, že hudebník Miroslav Barabáš (55) má svou manželku, herečku Báru Štěpánovou (57), až nebývale omotanou kolem prstu.

Ukázalo se totiž, že Barabáš nesnáší, když ženy nosí boty na platformě, nelíbí se mu to. Jeho žena, která si takovou obuv naopak oblíbila, to těžce nese. Bára není právě vysoká a boty na platformě jsou pro ni jako dělané.

Nicméně nosit je nesmí, má to zakázáno. Manžel miluje ženy obuté do lodiček na vysokém podpatku, což není pro celodenní pobíhání po Praze právě praktické. A tak si nebohá herečka zakoupila dvoje boty na platformě, ale pořídila si je tajně a nosí je, jen když o tom Barabáš neví.

Naopak právě kvůli němu si sehnala střevíčky na podpatku, a když jdou někam spolu, statečně v nich trpí. Hledí totiž, co se obuvi týká, na pohodlí. Upřednostňuje tenisky, balerínky, sandály, žabky či obuv s masivními podpatky, aby se dobře chodilo i na dlažbě z kočičích hlav.

Sebekriticky přiznává, že chápe, že lodičky dělají krásnou nohu a mužům se líbí, vhodné jsou však prý leda do postele.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden