Můj kousek štěstí

Barbora Jánová: Hraje tak zlou postavu, až je z toho v rozpacích

Seriál Slunečná drtí konkurenci, je tak úspěšný, že to jistojistě nečekali ani jeho tvůrci. Lví podíl na tom má atraktivní Barbora Jánová, která tu ztvárňuje bezcharakterní Sylvu Popelkovou. Příjmení není náhodné, odkazuje na pohádku O Popelce, v níž jsou také, stejně jako ve Slunečné, hodná a zlá sestra. Přitom Sylva je ta zlá sestra.


A to dokonce tak, že se herečka netají obavami, aby ji lidé neposuzovali podle toho, jaká je v seriálu, nehonili ji po chodníku a nenadávali jí. Ze začátku se role bála, připadalo jí, že to její Sylva s bezohledností až přehání a že ona to nebude umět věrohodně ztvárnit.

Pomohlo jí, až když se rozhodla, že se tím bude bavit. „Je zábavný hledat v sobě díky Sylvě nové charakterové stránky, které naštěstí používám jen na place, po klapce,“ říká štíhlá tmavovláska s úsměvem.

Snažím se přes sociální sítě ukazovat co nejvíc to, jaká jsem doopravdy, aby měli lidé srovnání. Uvidíme do budoucna, ona totiž Sylva ještě trošku přitvrdí, tak snad nedojde k nějaké újmě,“ doufá herečka. Na Sylvě se zoufale snaží najít něco dobrého – jde to ale těžko. A bude hůř...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden