Můj kousek štěstí

Barbora Kodetová: Zdědila tátovu povahu, naštěstí v jemnějším provedení

Můj kousek štěstí

Svéhlavá, impulzivní, melancholická, vzpurná. Taková je dcera Jiřího Kodeta, na kterého i díky filmu Pelíšky nelze zapomenout.

Je pyšná na slavné herecké předky, zejména na tatínka Jiřího Kodeta (†67). Dokud bydlela coby malá holčička na vesnici, bylo jí dobře, ač žili v chatě, kde se po většinu roku třásli zimou a vodu pracně čerpali ze studny.

Rebel Jiří Kodet se totiž po roce 1968 raději „uklidil“ na venkov, s manželkou chovali psy, kočky, slepice, ba i koně. Návrat do města byl pro jejich dceru těžký.

„Utíkala jsem z domova, táta mě honil po sídlišti. Praha s sebou přinesla malost a závist, musela jsem se potýkat se soudruhy učiteli,“ vzpomíná Barbora Kodetová.Už v pěti letech se pevně rozhodla, že bude herečkou. Byla divoké a

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden