Můj kousek štěstí

Barbora Poláková: Tvrdá odveta Liškovi

Už před časem se psalo o tom, že vztah herce Pavla Lišky (47) a herečky Báry Polákové (35) se zmítá v krizi. Vše měla odstartovat několikaměsíční motorkářská expedice po střední Americe, na kterou Liška odjel.

Manželce Báře zůstala na krku veškerá péče o jejich dvě dcerky Ronju(3) a Riku (2), které jsou v tom nejnáročnějším věku, plus starosti o celou domácnost. "Já to raději nekomentuju. Nějak si musím poradit.

Na stěžování je pozdě, " dala najevo Poláková, že z toho neskáče radostí. Odloučení udělalo své. Vzájemné odcizení, výčitky i pocity ublížení. Dokonce se šuškalo o tom, že by měl mít Liška milenku. Vše spělo k rozkladu manželství.

Je to ale mnohem složitější. Klasickým scénářem, který se dá v takové chvíli očekávat, by bylo, že se se Poláková na nezodpovědného otce jejích dětí prostě naštve, požádá o rozvod a bude z něho ždímat tučné alimenty.

Je to ovšem mnohem napínavější. Poláková se rozhodla, že dá Liškovi šálek hořkosti vypít až do dna. Nachystala mu drsnou odvetu. Když ona musela celý čas nádeničit uprostřed přebalování a krmení ratolestí bez pomoci, ať si to Liška také na vlastní kůži vyzkouší.

Naplánovala si prý kšefty na celé prázdniny, kvůli kterým bude věčně z domu a Liško čiň se. Známá herečka poslední dobou překolejila především na dráhu zpěvačky, za což letos získala na udílení Andělů už dvě sošky.

Teď evidentně hodlá ze svých úspěchů ještě více vytěžit. Herec prý zatím má být s dětmi na chalupě. A nutno dodat, že nyní on si nespíš sáhne na samé dno. Prý se mu tam právě kvůli jeho zaneprázdněnosti nahromadilo spoustu práce, takže vedle hlídání dětí a běhání kolem plotny bude muset ještě řezat dříví a jezdit se sekačkou.

Jsou dvě možnosti, jak to s manželstvím dopadne. Buďto se Liška chytí za nos a začne litovat, že kvůli svým zájmům opustil rodinu a svým zlatíčkům se to bude snažit vynahradit anebo to vztahu zasadí smrtelnou ránu.

Snad nedejbože nedojde na variantu b! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden