Můj kousek štěstí

Utíká Liškovi do hor?

Energii na rozdávání má Barbora Poláková. Ke zpívání, hraní a dvěma malým dětem si přibrala ještě obchůdek s oblečením, k jehož otevření si však bohužel vybrala tu nejhorší dobu, tedy loňské léto.


Nebyla to ta nejlepší chvíle na otevření obchodu,“ přiznává nyní. „Vstupovala jsem do toho s tím, že jsem to mohla tušit, ale určitě ne v takové míře. Je spousta lidí, kteří jsou v horších situacích. Tak se tak nějak nelituju,“ dodává.


Krámek zavřela a utekla z Prahy do hor. Vrátila se jen na předávání Českých lvů, byla nominovaná za vedlejší ženskou roli ve filmu Krajina ve stínu.


Objímá Báru a přitom už se vidí v létě zase na motorce. Nebo se mýlíme?

Nechala se slyšet, že by z hor za prací mohla dojíždět, jenomže práce není žádná. Interpretka úspěšných hitů Kráva či Nafrněná působí navzdory pochmurné době vyrovnaně a spokojeně, leč o jedné důležité věci stále zatvrzele mlčí.

Vztah s otcem jejích dcer Pavlem Liškou (49) je zahalen tajemstvím. Vzhledem k tomu, že Bára o něm nemluví, je jasné, že se děje něco nemilého. S dcerami na horách pobývá podle všeho sama. Chtělo by to bohéma Lišku konečně naučit rodinnému životu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden