Můj kousek štěstí

Barbora Poláková: Zatloukala, teď se jí ulevilo

Jaký to mělo smysl? K čemu to bylo dobré? Jednání některých celebrit budí oprávněný údiv. A k nim se kupodivu přiřadila i Barbora Poláková (37), která vždy působila dojmem rozumné ženy.

Teď když se po nekonečných třech letech provalilo, že je její vztah s Pavlem Liškou (49) v troskách, se může konečně nadechnout, protože tajnůstkaření ji nesmírně svazovalo.

„Ulevilo se mi,“ přiznala. „Oba máme dobrý pocit, že jsme všechno řekli. Je to úlevné pro oba. Tři roky jsme si v sobě nesli tajemství, které patřilo jen nám.“ Ale proč hráli s fanoušky trapnou komedii?

Vztah v troskách

Zato křehká blondýnka si připadá jako znovuzrozená. Je šťastná, že už nikdy nebude muset odpovídat na nesčetné množství dotazů, proč nevyzpytatelný Liška zase chybí po jejím boku. Důvod rozchodu pár neuvedl, Poláková jen naznačila, že soužití pomalu začalo být nesnesitelné, a tak si řekli sbohem dřív, než by začaly lítat talíře.

V této souvislosti je třeba podotknout, že mladší dcera Rika (4) zjara oslavila teprve čtvrté narozeniny. To znamená, že rodiče to takříkajíc zabalili, když jí byl teprve rok a její starší sestra Ronja (5) byla dvouletá.

Liško, Liško...

Vzhledem k velice nízkému věku obou holčiček byl rozchod poněkud nestandardním řešením. Vše nicméně nasvědčuje tomu, že dobrodruh Liška není stvořen pro rodinný život. Však už utekl i předchozí rodině, tedy exmanželce Kristýně Bokové (40), která mu porodila Šimona (16).

Brali se v roce 2002 na farmě Boleslava Polívky (72) v Olšanech, za svědka jim šla také koza, kytici si nevěsta natrhala krátce před svatbou. Liška krach vztahu vysvětlil mladickou nerozvážností. „Byli jsme děti,“ uvedl.

Odjede na motorce v dál?

Tím však rozpad dalšího svazku se závazky omlouvat nelze, leda by nenapravitelný bohém považoval za dětství i dobu, kdy se blíží padesáté narozeniny. Jenže tomu se spíš říká střední věk, a kdo nedostane rozum v padesáti, už ho nedostane nikdy.

Sil na hraní nedůstojného divadýlka měl herec dost, škoda že tu energii nevěnoval budování solidního partnerství, v němž figurují dvě maličké děti. Co udělá teď? Že by vzal milovanou motorku a nadlouho zmizel někde v daleké cizině?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden