Moje šťastná hvězda

Barbora Strýcová a David Kraus: Nevěra, nebo utajený rozchod?

Velmi žhavá kauza nyní hýbe světem showbyznysu. Dlouholetá partnerka muzikanta DAVIDA KRAUSE (38), profesionální tenistka BARBORA STRÝCOVÁ (32), byla nachytána při nevěře. Paparazzi ji přistihli, jak se vášnivě líbá s jiným mužem, u něhož dokonce strávila i noc. Věděl o tom Kraus, nebo to pro něj bylo velmi nemilé překvapení?

Plánoval svatbu a hodně dětí

V souvislosti s inkriminovanými snímky se totiž začalo žhavě spekulovat o tom, že Kraus se Strýcovou už delší dobu netvoří pár. Někteří tak usoudili podle toho, že se v posledních měsících David ukazoval na společenských akcích zásadně sám. Proč by ale ještě zhruba před dvěma měsíci muzikant mluvil o tom, jak je Bára láskou jeho života, jak si ji chce vzít za ženu a chce s ní mít kopu dětí?

Jen kamarádky

Ani jeho vyjádření k Bářině údajné nevěře nenasvědčovalo tomu, že by do doby vzniku snímků byli od sebe. Jak to tedy bylo? Podvedla ho krutě tenistka,nebo pár šikovně rozchod nějakou dobu tajil? Celou kauzu se rozhodla rozplést tenistka svým vyjádřením na sociální síti. „Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše problémy,“ udělala všemu přítrž Bára.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden