Můj čas na kafíčko

Barbra Streisand a James Brolin se vzali na den přesně dva roky od seznamovací večeře!

Na domluvenou večeři se ani jednomu z nich nejprve vůbec nechtělo!

Letos oslavili dvacáté výročí svatby. Ani pro Barbru Streisand (76), ani pro Jamese Brolina (78) to není první manželství. Vypadá to ale, že bude opravdu posledním.

Americký herec James Brolin (78) si před sňatkem s Barbrou Streisand (76) prošel dvěma manželstvími, ve kterých měl celkem tři děti. Poprvé se oženil v roce 1966. To mu bylo šestadvacet a jeho nastávající se stala aktivistka za životní prostředí Jane Cameron Agee (+55). Šla se ucházet o roli do seriálu Batman a tam se s Jamesem potkala. Vztah jim vydržel osmnáct let, pak se rozvedli, ale zůstali přáteli. Když v roce 1995 Jane tragicky zemřela při autonehodě, James z toho byl citově zničený. V témže roce se herec rozváděl už podruhé: s herečkou Jan Smithers (69) strávil v manželství devět let.

Už na vztahy moc nevěřili

Také Barbra už za sebou měla jeden oficiální vztah. V době, kdy se jako mladá snažila v New Yorku prorazit, byl jedním z jejích spolubydlících Elliott Gould (80). Stejně jako Barbra, i on dosáhl úspěchu v Hollywoodu, i když ne tak velkého jako ona. Měli spolu syna, rozvedli se po osmi letech. Zajímavostí je, že první manžel Barbry se s Jamesem Brolinem setkali v jednom filmu dávno předtím, než James tušil, že bude druhým manželem herečky a zpěvačky. Psal se rok 1977 a snímek, který známe i u nás, se jmenoval Kozoroh 1. Když se v roce 1996 seznámil s Barbrou, oba tedy už za sebou měli bohaté životní zkušenosti.

Paradoxní je, že na společnou večeři, kterou pro ně domluvil jeden známý, ani jeden moc jít nechtěl.

Hledali výmluvy, protože po předchozích zklamáních nevěřili, že by ještě něco mohlo vyjít. Barbra navíc právě dokončovala svůj nový film. Oba se tedy vydali na schůzku s tím, že z ní budou chtít co nejdřív vypadnout. Asi by v tu chvíli ani jeden nevěřil, že vznikne vztah, který trvá dodnes.

Nejkrásnější svatba podle Travolty

Večeře dopadla jinak, než si představovali. Barbra čekala zarostlého divocha, ale přišel čerstvě ostříhaný a oholený muž. Jeden druhého zaujal tak, že se rozloučili až ve tři ráno. Opatrně, ale s důvěrou se začali sbližovat. Přesně dva roky od oné večeře se vzali. Svatbu měli v domě Barbry v Malibu za účasti dalších hollywoodských celebrit. Dům byl vyzdoben sedmi tisíci květinami. John Travolta (64), který patři k pozvaným, řekl, že to byla nejkrásnější svatba, jakou kdy viděl. Novinářům James řekl: „Ani nemůžu vyjádřit, jak moc jsem šťastný, že se mi to přihodilo v tomto zralém věku. Každý večer přináší nová dobrodružství. Spaní je ztrátou času. Nemůžu se dočkat, až ráno otevřu oči a znovu ji uvidím.“ Za tajemství svého dlouholetého spokojeného vztahu pak Barbra letos při oslavách dvacátého výročí svatby označila „laskavost“. „Říkáme si navzájem pravdu, ale se soucitem. Kdysi jsem používala pravdu jako zbraň, dnes už vím, že věci se dají druhému sdělit i příjemným způsobem.“

Už od života moc nečekali.

Křičeli prý na sebe, protože žárlila na jeho televizní show!

Před časem se psalo o problémech v manželství Jamese a Barbry, a to kvůli konkrétnímu důvodu. Slavná herečka a zpěvačka prý žárlila na úspěch televizní show svého manžela. Chtěla, aby s ní skoncoval, což ovšem James striktně odmítl. Kvůli tomu prý na sebe oba partneři křičeli. Lidé, kteří mají k páru blízko, pak novinářům prozradili, že Barbra žárlí také na všechny herecké partnerky, které se objeví po manželově boku. Jak se ale zdá, krize byla zažehnána; ostatně rozvod v jejich věku už by byl dost zbytečný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden