Moje sladké tajemství

Barťák je stejně okouzlující jako na počátku své herecké kariéry

Moje sladké tajemství

Sám Jiří Bartoška si o svém hereckém úspěchu nikdy nedělal iluze. Měl prý jen štěstí, že měřil metr osmdesát a měl černé vlasy.

Charismatický Jiří Bartoška (74) patří bezesporu k velikánům českého filmu. Trochu záhadný úsměv, šediny a nezbytná cigareta v ústech, to vše dohromady způsobilo, že si nikdy nemohl stěžovat na nezájem ženského pohlaví.

O svém soukromí příliš nemluví

Ačkoli se mu někdy žertem přezdívá „největší playboy českého showbyznysu“, nikdy na povrch nevypluly informace, které by poškodily jeho pověst. Barťák, jak mu přátelé s láskou říkají, je totiž už od roku 1976 šťastně ženatý s archeoložkou Andreou Bartoškovou (68), má s ní dvě dnes již dospělé děti, a jak se zdá, v manželství jim to stále klape.

Sám Bartoška je poměrně skoupý na podrobnosti ze svého soukromí, a dokonce říká, že když má někde mluvit sám za sebe, například na karlovarském filmovém festivalu, má prý

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden