Můj čas na kafíčko

Bartoška má toho dost! Jak dlouho to vydrží?

Dlouhé večírky na něho začínají být přespříliš! Všichni si ho nárokují!

Zdolal zákeřnou rakovinu mízních uzlin v mezihrudí, a přesto si herec a producent Jiří Bartoška (71) nehodlá zatím připustit, že musí ze svých fyzických nároků ubrat. Stres a neustálé večírky posledních dní ho přitom tolik vyčerpávají.

Úžasnou atmosféru filmového festivalu v Karlových Varech, jehož je už pěknou řádku let prezidentem, si tak ani neužívá. Právě naopak! „Večírky k tomu všemu patří, ale nechodím na ty párty rád. Má to nevýhodu, protože si vás všichni nárokují.

V tom okamžiku je ten den pro mě hektický a schizofrenní,“ nedrží se zpátky ve svých kritických soudech herec. Po boku mu sice stojí jeho manželka Andrea (65), ale i tak se musí hodně držet. A co ho drží tak trochu nad vodou? Pořád má ještě energii koukat po mladých holkách, kterými se to na červeném koberci v lesklých róbách jenom hemží. „Obdivuju je. Jak se nechávají fotit a pořád se dokážou usmívat. Já si ráno zalakuju úsměv a jdu do toho, i když se to snažím limitovat,“ práskl na sebe Jirka. Má za potřebí se takhle neustále přede všemi přetvařovat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden