Můj čas na kafíčko

Basiková se brání! Žádný rozvod nebude!

Všechno je možná úplně jinak, než se zdá! Kolem vztahu zpěvačky Báry Basikové (54) s jejím o šestnáct let mladším partnerem hercem a producentem Petrem Polákem (38) se vznáší jeden velký otazník!

Chvíli to vypadá, že mají spokojené manželství bez mráčku a najednou se přežene rozvodová bouře. Snaží se Bára svým mlžením zakrýt drsnou pravdu, se kterou se nechce smířit? Nebo jsou spolu úplně v pohodě, skoro jako dvě hrdličky, jak sama dokola opakuje? Zpěvačka se rozhodla uvést věci na pravou míru!

Jaká je pravda o jejich vztahu?

Za dobu dlouhých jedenácti let si už prošli několika imaginárními rozchody. Neustále se čas od času objevují zprávy o tom, že pár jde od sebe a rozvod je na spadnutí! Bára už toho ale má dost a tvrdí přesně pravý opak. „Je zajímavé, v jakých periodách se ty fámy o rozvodu neustále opakují. My se tomu doma jen smějeme,“ vyjádřila se k poslední nafouknuté bublině Bára. Sama ale potvrdila, že mají dva různé domovy. V létě prý žijí ve velikém domě za Prahou a přes zimu žijí v bytě v centru Prahy. Oba partneři tak mají v případě dusna a hádek před tím druhým kam utéct. A navíc má každý z nich ještě svůj vlastní ateliér, kde tráví spoustu času. Takže když si lezou na nervy, zmizí si z očí.

Je to jen snaha jak krizi ututlat co nejdéle?

Zažehnali rozvod na spadnutí?

Mít dvě různé domácnosti úplně běžné není. „Neustále cestujeme spolu, ale i každý zvlášť sem a tam, a pokud nás sledují paparazzi, asi se mylně domnívají, že bydlíme odděleně,“ vysvětlila hromady zavazadel na fotkách zpěvačka. Jak to tedy je? Její manžel Petr má teď prý takové práce, že se doma skoro ani nepotkávají. I Bára by přitom chtěla do budoucna zvolnit pracovní tempo. Chce snad mít více času, aby mohla slepit střípky manželství a věnovat se více manželovi, na kterého má málo času? To by ale mělo být oboustranné. Ať už je to jakkoliv, Bára si své soukromí velmi přísně střeží a o rodinných problémech mluvit nechce. Dokud tedy nebudou na stole ležet podepsané rozvodové papíry, nic není stoprocentně jisté. Nebo se oba snaží znovu k sobě najít cestu a krizi ututlat kvůli jejich společnému osmiletému synkovi Theodorovi (8)? Jak tohle dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden