Moje šťastná hvězda
Batulková vs. Rybová: Důvodem nenávisti je Prachař!
Zhrzená žena stála v troskách svého domu i života
Batulková vs. Rybová: Důvodem nenávisti je Prachař!
Dana údajně váhala, zda má vzít roli ve stejném seriálu jako Linda. Pak si ale řekla, že už ustupovat nebude.

Herečka DANA BATULKOVÁ (58) si v roce 2000 prošla  hodně náročným obdobím.  Nejenže jí vyhořel dům, ale  přišla i o manžela!

Letos uplynulo už neuvěřitelných 16 let od okamžiku, kdy se vztah Batulkové octl ve slepé uličce. „Stála jsem v troskách, životních i skutečných, a říkala si, že už to horší být nemůže,“ vzpomínala před lety Dana na nejtěžší chvíle svého života. Psal se rok 2000, když před Vánoci podruhé vyhořel dům slavné herečky a jejího manžela DAVIDA PRACHAŘE (57). Nebyla to však jediná rána, která v tomto jinak svátečním období zlomenou ženu potkala.

Zůstala sama s dětmi

Svátky rázem dostaly hořkou pachuť. „Rozchod přebolí, ale podraz a bezohlednost ne,“ komentovala Batulková způsob, jakým ji manžel opustil. Příčinou jeho odchodu byla mladší žena, herečka a kamarádka Batulkové – LINDA RYBOVÁ (41). Na dárek, který tehdy od svého muže dostala, nejspíš nikdy nezapomene. Prachař jí totiž oznámil, že s Rybovou čeká rodinu a odchází.

Rozbila si rodinu

Dana tak zůstala sama s dětmi JAKUBEM (33) a MARIANOU (22). Šířila kolem sebe nenávist a tvrdila, že jí Rybová Davida sprostě odloudila. Nakonec se však ukázalo, že první, kdo pošpinil vztah nevěrou, byla sama herečka. „Ještě než se s ní rozvedl Prachař, tak Batulková první utekla od rodiny,“ uvedl náš zdroj, který tvrdí, že herečka žila dva roky s JANKO UHRINEM. Po románku se pak prý vrátila domů a byla překvapená, že si její muž mezitím našel náhradu.

Když se Batulková dozvěděla, že Linda tvoří s Davidem pár, prý Rybovou pořádně zfackovala.

Odloudila chlapa od rodiny, nebo ne?

O nepěkné jméno se křehké blondýnce LINDĚ RYBOVÉ (41) postarala její sokyně v lásce DANA BATULKOVÁ (58). Kdo je ale v právu?

Je opravdu Linda Rybová tou, která zničila rodinu Daně Batulkové? Nebo se jen chopila příležitosti, když se DAVID PRACHAŘ (57) vzpamatovával z odchodu své tehdejší manželky. Na to, jak se vlastně dala s otcem svých dětí dohromady, odpovídá ovšem tak, že v ní člověk zkrátka nějak nemůže vidět zákeřnou potvoru, jak se o ní zhrzená Batulková měla v minulosti vyjadřovat. „Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat,“ odpovídá poněkud tajemně Rybová s tím, že po roce přátelství s Davidem se jí prý zdál sen, ze kterého se probudila s láskou. „Prostě mi to došlo až v tom snu nebo skrze něj,“ popisuje okamžik, kdy si uvědomila, že Prachař je tím člověkem, s nímž chce zůstat do konce života. A dokonce i nyní, po letech soužití, by svého partnera neměnila. To, co začínalo jako obrovské drama a dalo jí doživotní nálepku zlodějky manželů, ji činí stále šťastnou.

Nikdy se neusmíří

Říká se, že čas zhojí všechny rány. V některých případech zcela jistě. Ne však v případě Batulkové a Rybové. I po neuvěřitelných 16 letech od okamžiku, kdy se Prachař rozhodl žít se svou mladší kolegyní, cítí údajně obě ženy mezi sebou nenávist. Zatímco Rybová se veřejně o bývalé ženě svého manžela příliš nevyjadřuje, Batulková si Lindu brala do úst poměrně často. Spory jednu dobu začaly dokonce zasahovat i do jejich práce. Obě se objevily v seriálu Cesty domů, nikdy se však na place nepotkaly. „A kdyby, je to pro mě práce, takže jsem se tím ne- zabývala,“ řekla kdysi Dana.

 

štítky:

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz