Moje šťastná hvězda

Beckhamovi se ocitli na mizině!

Přichází o dům

Kvůli tomu, že si VICTORIA BECKHAM (42) chtěla splnit sen a stát se módní návrhářkou, připravila svého muže DAVIDA (41) o miliony. Teď musí hodně pod cenou prodat dům ve Francii.

Přestože ve Velké Británii se někdejší zpěvačce podařilo v nové profesní roli uspět, mimo domov jí podnikání už nešlo tak dobře. Ona se ale stejně rozhodla otevřít si další butik se svým oblečením, které navrhla, tentokrát však v nejdražší části Londýna, a nakonec za ni musel všechny dluhy platit manžel, slavný fotbalista David Beckham. Přestože Beckham nevydělává zrovna malé peníze, zdá se, že jeho rodina má velmi náročný životní styl, a nevydařené kšefty bývalé „Spajsky“ tomu všemu moc nepřidávají. Jeden z nejslavnějších párů světa teď musí prodat svůj milovaný dům na jihu Francie, kam s radostí jezdili s celou rodinkou posledních 13 let.

Nejenže přijdou o letní sídlo, ale prodávají ho také dost pod cenou, což je pro jejich blízké přinejmenším znepokojující, protože to vypadá, že procházejí finanční krizí a potřebují co nej rychleji svůj bankovní účet zase trochu nakrmit. Luxusní nemovitost z 19. století si manželé pořídili za 47 milionů korun, jenže následná rekonstrukce je stála dalších 157 milionů. Za baráček snů tedy zaplatili celkem 204 milionů! Luxusní rezidenci, která je obklopena lesy, a tak nabízí maximální soukromí, teď manželé prodávají za „pouhých“ 75 milionů. Zatím se však nenašel žádný kupce, a tak je dost možné, že budou muset jít s cenou ještě dolů, pokud na prodej opravdu tolik spěchají.

Victoria by tentokrát mohla do rodinné pokladny taky něčím konečně přispět. Na chvíli totiž upustila od navrhování oblečení a kabelek a přijala nabídku od jedné prestižní kosmetické firmy, pro kterou navrhla celou kolekci, jež ponese její jméno a už brzy ji uvede na trh. Zasvěcení však tvrdí, že Beckhamovi nemají žádné finanční potíže,  jen se prý chtějí zbavit nemovitosti, kterou nemají čas obhospodařovat. Údajně nad tím přemýšlejí už řadu let a právě teď prý nastal ten správný čas se o to pokusit. „Nikdy nebyla ta správná doba. Nechtěli přijít o peníze, když se trh s nemovitostmi prudce propadal,“ uvedl zdroj blízký slavnému páru.

Luxusní sídlo ve Francii, kterého se Beckhamovi zbavují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden