Můj čas na kafíčko

Během dovolených přišla Krainová málem o život

Celé léto zahrnovala modelka Simona Krainová (45) sociální sítě svými fotkami z dovolených, na kterých si, jak je vidět, hodně zakládá. Nebyla to ale vždycky jenom idylka. Zatímco jiní teprve sbírali energii po dlouhé zimě, Simona si už během března lenošila se svým manželem Karlem Vágnerem ml. (43) na Zanzibaru.

Vzápětí měla ale jeden ze svých vůbec nejhrůznějších zážitků. A to pro změnu ve Střední Americe, kam se vydali společně s partou a bez svých dvou synů Maxe (7) a Bruna (5).

Riskuje zdraví své rodiny

Nebezpečný sjezd po laně divokou džunglí jindy rázná modelka oplakala. Celkem rychle jí ale otrnulo a už další měsíc se vrhla v exotické Dubaji do obřího akvária mezi žraloky. Poté se na chvíli uklidnila na třídenní dovolené, kterou absolvovala v Toskánsku se svou drahou polovičkou, ale záhy vystavila rodinu dalšímu nebezpeční. Na srpen totiž naplánovala dovolenou na Kanárských ostrovech. Jenže letos v ráji Atlantiku řádí zabijácká bakterie, která už si vyžádala desítky obětí. Způsobuje nekrózu kůže, meningitidu, zápal plic a sepsi. „My Kanáry milujeme. Máme tam zázemí. Pro děti je to tam ideální. Jezdíme tak už deset let,“ básní o dovolené snů. I když uvedla, že sama má raději hotely s komfortem, co by prý pro svoje milované děti neudělala. Jenže jako matka stále trochu pokulhává.

V džungli neměla daleko ke zhroucení.

Na své divoké syny si sama netroufá?

Přiznala totiž, že na dovolenou se svými ratolestmi si stále ještě po tolika letech netroufá. Proto sebou potřebuje mít na cestách neustále pomoc. A to buď v podobě babičky, své sestry Yvony (50), nebo najaté chůvy Magdy. A není divu. Při výčtu neustálých nemocí a zranění mají manželé sami co dělat. Vše začalo už v březnu, kde Karla odvezla záchranka se silnou angínou a Simoně doma postupně lehla celá rodina. V polovině července byla zase nucená zrušit líbánky po osmi letech manželství. „Líbánky se nekonají. Místo dovolené kurýruju z angíny Maxe,“ litovala. I s ním skončila nakonec v nemocnici. K dovršení všeho si sama poranila kotník, když v polovině prázdnin vyběhla do přírody. „Řekli mi, že mám únavovou zlomeninu, že mi rupla nějaká kůstka v nártu,“ popsala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden