Můj čas na kafíčko

Během druhého manželství prasklo na Chucka Norrise dávné tajemství!

Můj čas na kafíčko

O vztahu ke své druhé manželce Chuck řekl, že nikoho předtím tolik nemiloval!

Svoji životní lásku Genu O´Kelly (58) získal slavný akční herec Chuck Norris (80) až na druhý pokus, rozhodně mu ale stojí za to. Kvůli ní změnil životní styl a chce s ní vydržet co nejdéle!

Už dlouhá léta je Chuck Norris (80) symbolem tvrďáctví a soudě dle mnoha vtipů, vlastně i nepřemožitelnosti. Superhrdina, který si poradí s každým problémem a s každým padouchem, má ale i svoji civilní podobu a v ní najdeme překvapivě velkého romantika!

Nevěstě bylo sedmnáct let!

Herec a mistr bojového umění má v sobě po předcích z otcovy strany i indiánskou krev. Možná nevíte, že jeho skutečné křestní jméno zní Carlos Ray. Byl nejstarším ze tří chlapců a matce pomáhal s výchovou svých mladších sourozenců. Po střední škole si to namířil do armády, konkrétně k letectvu. V té době se poprvé hodně zamiloval. Dianne Kay Holechek (79) (podle příjmení možná měla české předky) chodila do nižšího ročníku na střední škole. Akční Chuck neváhal a požádal ji o ruku už jako čerstvý absolvent armádního výcviku. Dianne souhlasila. Tradiční obřad měl pak jednu zvláštnost: Chuck se ženil ve vojenské uniformě. Ženichovi bylo osmnáct let, nevěstě pouhých sedmnáct. Bylo otázkou, jak takové zdánlivě nezralé manželství dlouho vydrží. Kupodivu jejich oficiální vztah trval třicet let! Měli spolu dvě děti, jenže z Chucka se mezitím stala slavná osobnost. Prožili si krizi, kdy Dianne od manžela odešla, ale pak se nechala přemluvit k návratu a dvojice si prožila druhé líbánky. Nakonec ale stejně šli

Zbývá vám 56% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden