Můj čas na kafíčko

Bendová odmítá svatbu, nebo ji mladík nechce?

Herečka Alice Bendová (44) je po boku svého o dvanáct let mladšího kolouška Michala Topola (32) už čtyři roky jako vyměněná. Tím spíš všichni kolem nich očekávají, kdy se úspěšný podnikatel vytasí s prstýnkem s pořádně velkým kamenem.

Jenže Alice se v tomhle drží hodně zpátky a na závazky nemá ani pomyšlení. Vlastně přiznává, že jsou v tom- hle směru hrozně nudní. „My jsme rádi za to, co je a jak to je. A nikam nic posouvat nechceme. Bylo by to úplně zbytečné,“ dosvědčila moderátorka pořadu Paparazzi. Jestli se tohle dostalo až k Michalovi, tak ani není divu, že se do žádosti nehrne. Nebo spíš Ála nechce uvést na pravou míru, proč si její miláček dává načas? „Jsem netrpělivá, vzteklá a výbušná. To jsou věci, které chci změnit, ale jak je můžu změnit, když jsem taková,“ přiznala nakonec. To se pak těžko hledá protějšek.

Fotek od moře, kde neukazuje prsa je málo.

Proč se tak ráda ukazuje?

Prostořeká dračice přitom ještě nedávno zvesela radila ostatním osamělým ženám, které chlapy si mají vybírat. Sama na ně přitom moc štěstí nemá. Přitahuje totiž spíš podivíny a gaunery. Budiž jí aspoň ke cti, že vzhled pro ni moc neznamená. „Já a muži? Dobrý! Chodí kolem mě, já je vidím a dále mě nezajímají. Po jiným nekoukám, maximálně je pouze zhodnotím,“ nechala se slyšet. Ve svém poslední filmu Kajínek si ale zahrála pořádně žhavou scénu, a i když se hodně styděla, na dablérku nechtěla přistoupit.

O všem si rozhoduje

Svou práci miluje právě proto, že se může často potkávat s novými lidmi, možná i po téhle zkušenosti se rozhodla s hraním celkově trochu zpomalit. A odmítla dokonce divadlo. „Práci koriguju tak, jak sama chci, a to je úžasné. Jsem ráda, že jsem došla do toho momentu, kdy mohu říct ano, budu to dělat, nebo ne,“ vysvětluje Alice. Kolikrát tak hlavně kvůli svým dvěma dětem Aličce (6) a Vašíkovi (9) bere jen jeden a půl dne v týdnu s tím, že kdyby si prý brala práce víc, bude trpět její duše. Proto je ráda, že si takový luxus může dovolit. A Michal bude určitě taky rád, že má Alice o příležitost méně, kde se ukazovat nahá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden