Moje sladké tajemství
Benešová slavila narozeniny bez Matonohy!
Lásku zřejmě vystřídalo odcizení.
Benešová slavila narozeniny bez Matonohy!

Nedávno oslavila herečka Lucie Benešová (50), známá ze seriálu Co ste hasiči, krásné kulaté narozeniny.

Jenže ačkoli tam nechyběli přátelé, její manžel Tomáš Matonoha (53) podle všeho nedorazil. Je jejich lásce definitivní konec?

Hvězdný pár má velké problémy! Dojde na rozvod?

Lásce je konec!

Herečka se na internetu pochlubila fotkami dárků, které od přátel dostala, ale od manžela tam žádný nebyl. Zdá se zvláštní, že by na ni při takové události zapomněl.

Ve Slunečné evidentně přičichla k chalupaření.

Mohli si klidně udělat soukromou oslavu jen ve dvou, ale mnozí se domnívají, že je to potvrzení blížícího se rozvodu, o kterém se spekuluje už delší dobu. Jejich manželství bylo dlouho bezproblémové, ale s přibývajícími roky má každý z nich jiné zájmy.

Skoro se nevídají a každý si žije po svém. Půvabná herečka se našla v rekonstrukcích, cestování a aktivním životě, Matonoha si rád hodí nohy nahoru a pustí pěkný film. Říká se, že jejich manželství už je jen formalita a je jen otázkou času, než za vším udělají definitivní tečku.

Benešová má plánovat přesun na venkov, nedávno se nechala slyšet, že by kromě své roubenky v Jizerských horách chtěla ještě statek. Ten by si opravila a chovala tam zvířata. V tom jí Matonoha zřejmě bránit nebude, už dávno ztratil ponětí o tom, co jeho žena dělá.

Pokud neoslavil její padesátiny, bylo by bláhové předpokládat, že mají ještě něco společného. Mluví se navíc o tom, že si měl před časem užít románek s mladší ženou, což Benešovou definitivně přesvědčilo, že jejich manželství už nemá šanci.

O tom by svědčilo i to, že si před časem dala pauzu od herectví, snad aby načerpala síly. A třeba už si na venkově našla někoho, s kým je jí dobře. Zasloužila by si někoho, kdo ji nebude jen přehlížet.

reklama
Související články
Moje šťastná hvězda / 2.10.2024
Rok od krachu vztahu s Agátou Hanychovou (39) představil Jaromír Soukup (55) novou lásku. A lovil ve vodách, které se někomu líbit nebudou. Pouhé divadlo kvůli ní? Bývalý mediální magnát Jaromír Soukup (55) zalovil mezi kamarádkami Agáty Hanychové (39) a jako svoji novou partnerku představil někdejší účastnici čtvrté řady reality show VyVolení Evu Feuereislovou (34). […]
Můj čas na kafíčko / 2.10.2024
Oblíbený herec ze seriálu Ulice Martin Finger (53) měl skončit po letech znovu sám. Povídá se, že ho opustila jeho mladší partnerka, herečka Barbora Vráblíková (37). Doneslo se k nám, že žena, s níž má malého syna, si měla najít jiného muže, se kterým je spokojenější. Má to prý být jistý starší bohatý podnikatel, který ji […]
Bývalá Miss World podle všeho zakouší peklo na zemi. Kvůli pár hloupým slovíčkům si teď Taťána Kuchařová(36) odpykává tvrdý trest. Zasloužila si kráska, která se snaží pomáhat, například seniorům, takovou zlobu? Když se svěřovala do médií s choulostivými, intimními záležitostmi ze vztahu s hercem Ondřejem Brzobohatým (41), nejspíš si myslela, že své jméno tak při […]
Herečka Patricie Pagáčová (35) ze seriálu Jedna rodina prozradila, kdo se stal jejím novým vyvoleným! Ve společnosti se objevila se sympatickým urostlým vousáčem Alexem, který prý není z branže. Pozornost médií mu ale rozhodně nevadí a v mnohých lidech to vyvovalo podezření, že by se vedle krásné blondýnky mohl chtít jen zviditelnit. Doufejme, že by herečka poznala, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz