Moje sladké tajemství

Bere chlapy jen jako sponzory?

O krásné moderátorce zpravodajství Evě Perkausové (24) se už delší dobu tvrdí, že někoho má. I když její fanouškové touží znát o jejím milém alespoň nějakou informaci, mají smůlu. Eva ho úzkostlivě tají a nejspíše k tomu má své důvody.

Bývá viděna po boku podnikatle Ivana (36), ale není vyloučené, že chodí s více muži najednou. Nebylo by to totiž poprvé. Že by šlo o dalšího movitého staříka, za kterého by jí veřejnost odsoudila a označila za zlatokopku? Perkausová totiž nemá problém přiznat, že ji starší muž imponují.

„Mám pocit, že se o ně mohu opřít, to u mladších nemám,“ má v tom jasno. Letos už má krásná blondýnka za sebou dvě dovolené, na jedné byla s maminkou a na druhé s přáteli, mezi kterými byl údajně i její partner.

„Až to bude přítel, který bude stát za to, abych s ním vyšla na veřejnost, tak to udělám,“ srazila sebevědomí tomu, kdo se objevuje po jejím boku. To je opravdu tak špatný nebo nevzhledný, že s ním nikam nejde? Na druhou stranu, v minulosti prý měla něco více než jen pracovní vztah s podnikatelem Antonínem Charouzem (64), který jí měl údajně hodně pomoci ke kariéře moderátorky.

Tají svého dalšího sponzora?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden