Můj kousek štěstí

Berenika Kohoutová: Další svatba a mimino? Proč ne?

Lehkomyslně přistupuje Berenika Kohoutová k životním závazkům. Filmového producenta Pavla Čecháka (42) si v roce 2016 vzala za manžela údajně hlavně proto, aby se už nemohli po každé bouřlivější hádce, kterých bylo jako máku, rozejít.

Již předtím připomínal jejich vztah horskou dráhu, proto snubní prstýnky nic nevyřešily. Po roce si manželé řekli sbohem. Ukázalo se, že o manželství Berenika uvažuje už zas, ačkoli s novým partnerem Kryštofem chodí teprve od března minulého roku.

"Asi měsíc jsme si dopisovali, následně jsme si domluvili rande a od té doby spolu bydlíme,“ s úsměvem tvrdí herečka. "Přišel ke mně, přespal, pak jsme se společně přestěhovali," popisuje.

Od prvního dne si prý dokáže představit, že by s ním byla celý život. Prostě se našli. Bude svatba a bude i dítě, tvrdí umělkyně. Je svazek skutečně zralý pro oficiální razítko? Ruku do ohně by za to dal málokdo.

Berenika je přesvědčena, že má vedle sebe chlapa, o kterého se lze opřít a s nímž může počítat do budoucna. Pravdou je, že partner má pochopení pro její výstřelky, údajně pořizuje necudné snímky, které ona pak zveřejňuje.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden