Moje sladké tajemství

Berenika Kohoutová: Konec v seriálu? Diváci ji nemají rádi!

Jako doktorka Zoja Višněvská napáchala herečka Berenika Kohoutová (26) v Modrém kódu už spoustu nepravostí. Zamotala hlavu sympatickému doktoru Vilkinovi, kterého hraje Roman Zach (44), lhala a podváděla, neváhala si dokonce ani pomocí léků přivodit kolaps.

To samo o sobě velké sympatie k její postavě nevyvolá. Diváci oblíbeného seriálu z lékařského prostředí s ní ale mají i jiný problém.

Je jim protivná

„Zoju nemusíme nikdo z rodiny, postavu ani její představitelku,“ kritizuje ji například jeden z nich na sociální síti.
A není sám. „Trapka! Neumí to zahrát,“ zlobí se další. Když seriál nakrátko opustila, spousta fanoušků se radovala. Co za tím ale vězí? Pokud mají diváci pocit, že je její herecký výkon slabý, je možná jen otázkou čau, kdy si toho všimnou i tvůrci seriálu, a Berenika alias Zoja půjde z kola ven.

Podobu se svou slavnou matkou nezapře.

Protekční dítě?


Kohoutová se objevila už v soutěži Tvoje tvář má známý hlas a dalších projektech. Všichni ví, že je dcerou spisovatelky Ireny Obermannové (55). Je možné, že by ji její slavná maminka protlačila do showbyznysu? Nebo díky ní měla protekci už i na herecké konzervatoři, kterou studovala? Možná teď ale o pár hereckých kšeftů přijde, protože ji nedávno opustil manžel a filmový producent Pavel Čechák (42). Že by to znamenalo konec její kariéry?

Pavel Čechák si ji ochotně vzal, ale po roce a půl byl lásky konec!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)