Můj kousek štěstí

Berenika Kohoutová na dovolené s milencem?

Jak je vidět, známá seriálová herečka Berenika Kohoutová (26) z rozchodu s manželem, producentem Pavlem Čechákem (42) dlouho netruchlila. Mluvilo se o tom, že měl právě on jí zlomit srdce. „Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že už mě nechce, tak je to takové… No, člověk to nečeká.

Představa, že starší chlapi vědí, co chtějí, se mi tím trošku rozmetala," komentovala Kohoutová krach jejich vztahu. Ale kdo ví, jak to celé bylo. Co když jí manžel přišel na to, že má už dlouho milence? Je totiž evidentní, že měla v záloze náhradníka.

Krátce po krahu manželství vystavila na internetu velmi intimní fotografii s jiným mužem. Odhalená s kýmsi polonahým pózovala na posteli. Nyní se Berenika pochlubila, že odjela na dovolenou na Srí Lanku.

„Já teď měla náročný období... Fakt, soutěže a tydlety věci. Takže potřebuju slunce a kilo ovoce a osm kilo ryb," napsala k další zveřejněné fotce, na které se slunila u bazénu. Vyrazila tam snad s dotyčným mladíkem? "Jak Bereniku znám, sama nevydrží, určitě sama nejela," je přesvědčená její kamarádka.

Zatím přítele herečka oficiálně nepřiznala, ale není vyloučeno, že se tu rozehrává nový příběh lásky..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden