Můj kousek štěstí

Berenika Kohoutová: Opustila manžela kvůli jinému?

Příčina jejich rozchodu bude možná velmi pikantní! Před nedávnem seriálová hvězda a vítězka soutěže Tvoje tvář má známý hlas, Berenika Kohoutová (26) šokovala přiznáním, že se rozešla se svým manželem Pavlem Čechákem (42).

Přitom to vypadalo na velikou osudovou lásku. „Mise splněna. Je to doma. Jsme oficiálně rodina. Čechákovi forever,“ napsala Berenika slavnostně na internetu před rokem a půl, když se vzali. Už jejich svatba byla pro všechny velkým překvapením.

Málokdo by čekal, že právě Kohoutová zaplní místo v po exmanželce Čecháka, herečce Tatianě Vilhelmové (39). Leč stalo se a Berenika se dokonce spřátelila i s Tatianou. Najednou je ale všechno jinak. Co se stalo?     „Dobře, tak já to tedy řeknu.

S manželem jsme se na začátku Tváře rozešli, takže mě moc nepodporoval. A je to venku,“ sdělila herečka po skončení slavné soutěže. Proč ale utnuli pulzující vztah, nechtěla prozradit. Podle všeho by v tom mohl však být jiný muž.

Kohoutová totiž před časem totiž sama naznačila, že to se vztahy nemá jednoduché…     „Holky často nechtějí kluky, co je chtějí, a vybírají si ty nevhodné," komentovala před časem na webu seriálu Ulice chování postavy, kterou ztvárňuje.

Jakoby mluvila z vlastní zkušenosti. Byla snad i ona v situaci, že nevnímala někoho, kdo ji upřímně miluje a raději dala přednost méně dostupnému muži, se kterým se posléze “spálila”? Zahořelo snad její srdce k dávnému ctiteli?       Možná si uvědomila, že tím pravým je pro ni někdo jiný… Dokud ale sama Berenika nepromluví, těžko soudit.

Spekulovalo se i o tom, zda to nejiskří mezi ní a Ondřejem Sokolem (46), který moderoval Tvář. Neustále spolu laškovali. Herečka to ale vyvrací. „Mezi mnou a Ondrou to byla taková hra, ve skutečnosti ho obdivuji za jeho pracovní nasazení,“ tvrdí.

Ještě že tak, vždyť Sokol je ženáč a otec od rodiny. Pravdu nejspíš brzy ukáže čas.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden