Můj kousek štěstí

Berenika Kohoutová: Rebelka je v tom!

Je to pravda! V kuloárech se šeptalo, že rozená provokatérka Berenika Kohoutová možná čeká miminko. Všechno zavinila jedna z jejích mnoha provokativních fotografií, kterou sama dobrovolně zveřejnila na sociální síti.

Opaluje se tam v plavkách. "Taky tam vidím začínající těhotenské bříško," vyjádřil se jeden z fanoušků. A hned byl oheň na střeše. Je kontroverzní herečka a zpěvačka skutečně, jak se říká, v naději? Přišla snad v opojení létem a prázdninami do jiného stavu? Obdivovatelé se shodují, že v takovém případě by byl tatínkem děťátka s velkou pravděpodobností současný přítel Kryštof.

Ozývají se však jízlivé hlasy, které se táží, zda je Berenika dostatečně vyspělá na to, aby byla matkou. Mnohým připadá interpretka hitu Dělám stojky zatím ještě lehkomyslná a dětinská. Jako by nic nebrala vážně, ba ani manželství, vždyť má už jedno za sebou.

Co si myslí o eventuelní druhé svatbě? "Nechávám to čistě na mém chlapci," prohlašovala umělkyně. "Pokud si mě bude mermomocí chtít vzít, tak budu samozřejmě ráda. Ale rozhodně na to netlačím.

" Zeptáte-li se na mateřství, odpoví: "Nechávám to plynout." Poslední týdny ukázaly, že Berenika Kohoutová miminko skutečně čeká! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden