Moje sladké tajemství

Berenika Kohoutová: Utápí žal v alkoholu?

Střídá muže, popíjí v barech a tančí na stole!

Každý se s rozchodem vypořádává po svém. Někdo se doma utápí v žalu a nestačí kupovat nové kapesníky, někdo hledá řešení problémů na dně láhve. A to často končí velmi špatně! Berenice Kohoutové (27) nevyšlo manželství s Pavlem Čechákem (43), ale v depresích a beznaději se neutápěla moc dlouho.

Je jak utržená ze řetězu

Spíše naopak se snaží všem ukázat, že právě ona je tou, která si může vybírat. I proto na sociálních sítích často ukazuje snímky, kde je v posteli s jinými muži. Nedávno přiznala, že jí svobodný život vyhovuje a vypadá to, že dělá vše proto, aby stále někoho měla po svém boku.

Asi jí ani nevadí, že v tom není láska. Hlavně, že není sama.

Alkoholem nepohrdá

Často se v poslední době objevuje také v barech a rozhodně tam nepije jen vodu s citronem. Měla by si ale dávat pozor. V minulosti totiž přiznala, že nad sebou často ztrácí kontrolu.

„Nemám žádné zábrany. Vůbec se nehlídám a třeba tancuji i na stole,“ pochlubila se Berenika, že nepotřebuje moc k tomu, aby se z ní stala pořádná dračice. Na druhou stranu hledat útěchu na dně skleničky alkoholu není zrovna to pravé ořechové.

A pokud chce ukázat Čechákovi, že jí je bez něj lépe, tak tímhle chováním mu spíš ukáže to, že ho rozpadlé manželství vlastně mrzet vůbec nemusí..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden