Můj kousek štěstí
Bernášková odsunula manžela na druhou kolej?
Mít krásný vztah s bývalým partnerem, to je obdivuhodné, vzácné, ale pro její manželství riskantní...
Bernášková odsunula manžela na druhou kolej?

Na dovolenou vyrazila s bývalým partnerem. V práci si zase nemůže vynachválit mladého, pohledného kolegu. Manžel je buď světec, že to toleruje, nebo má sám máslo na hlavě?

Nedávno se herečka ze seriálu ZOO vrátila z dovolené, kde byla s dcerou Justýnou (18). Pokud ale někdo předpokládá, že je do New Yorku doprovodil její manžel Rudolf Merkner (52), je vedle. Společnost jim totiž dělal otec Justýny, bývalý partner Jany Bernáškové (43), divadelní režisér David Drábek (54).

Tomu jen tak mimochodem ještě nedávno nemohla přijít na jméno, jejich rozchod před lety totiž nebyl zrovna pohodový. Před soudem se přetahovali o dceru. Zdá se však, že jsou staré křivdy zapomenuty.

Navíc se povídá, že to nebyl jediný výlet, na kterém spolu byli. A prý s nimi ani zdaleka pokaždé není dcera. Znamenalo by to tedy, že si Bernášková užívá s expartnerem chvilky ve dvou.

Také se zdá, že tyto tajemné cesty nejsou jedinou zábavou, která herečku naplňuje. „Bylo to příjemné, byl to takový pěkný kolega,“ zasnila se nedávno na jedné akci, když popisovala scénu, která na diváky čeká v seriálu ZOO a kde si užívá po boku mladšího muže.

 

Pomsta za jeho milenku?

Podle mnohých se z ní stala pěkná divoška a logicky se nabízí otázka, jak to vlastně má v manželství. Před nějakou dobou se totiž spekulovalo, že jim to s Merknerem neklape. Když naskočila do ZOO, někteří lidé si mysleli, že měla románek s kolegou Pavlem Nečasem (58).

Tenkrát se říkalo, že to Bernášková dělá na truc manželovi, kterému měla přijít na milenku. Nic z toho se sice nepotvrdilo, pokud to ale byla pravda, někde tam je asi třeba hledat prvopočátky jejich možných manželských problémů.

Hodně lidí však nechápavě kroutí hlavou nad tím, že by se usmířila s Drábkem. I to ale může mít jasné vysvětlení. Bernášková je totiž i úspěšnou spisovatelkou a ve svých knihách často čerpala právě ze života s režisérem.

Toho to mělo nejprve naštvat, pak se ale rozhodl, že také napíšu knihu. Dal jí název Ochechule, podle mnohých tím odkazuje na expartnerku. Bernášková s Drábkem se pak měli domluvit, že jsou si kvit a nebudou na sebe dále útočit.

Stará láska…

A kdo ví, co se mezi nimi stalo. Mohli urovnat spory a zjistit, že jim je spolu vlastně docela dobře.

Navíc jestli měla Bernášková v hlavě případnou nevěru Merknera, tak by svým způsobem dávalo smysl, že se rozhodla trávit čas po boku muže, kterého zná a který je navíc otcem její dcery. Nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy se dali dohromady lidé, od kterých by to jejich okolí ani v nejmenším nečekalo.

 

reklama
Související články
Jejich setkání na natáčení seriálu Jedna rodina bylo nečekané, o to víc to mezi nimi jiskří. Herečka Kristýna Ryška (39) má mnoho nápadníků a jedním z nich je údajně i kolega Marek Němec (43). Ten se nedávno zasnoubil a na první pohled by se mohlo zdát, že je u něj vše zalité sluncem. Jenže na Ryšku údajně myslí stále a jeho blízcí […]
Sympatická herečka, známá ze seriálů Einstein či Špunti na cestě Anna Polívková (45), se nedávno v Itálii provdala za manažera jednoho z u nás působících pivovarů. Giuseppe Mele, jak se onen Ital jmenuje, se ve společnosti po boku herečky objevoval asi dva roky, ale vždy spíš působili jako přátelé. Povídá se, že svatba měla naléhavý důvod. Anička má být podle různých […]
Můj kousek štěstí / 30.9.2024
Na herečku ze seriálu Jedna rodina je toho prý moc. Obrovský tlak a nápor na fyzičku podle všeho Jana Paulová (69) nezvládá tak, jak si plánovala. Povídá se, že StarDance opustí ještě dřív, než začnou přímé přenosy. Přitom už před jejími prvními tréninky s Robinem Ondráčkem (32) s ní ale asi nebylo všechno v pořádku […]
Moderátorka Eva Perkausová (30) si vyrazila na luxusní dovolenou do Thajska, po manželovi však ani památky. Do toho přidala spoustu sexy fotek, na kterých ukazuje bezchybnou postavu, a mnozí se začali ptát – může snad být jejich manželství konec? Problémy s podnikatelem Ivanem Heckem (42) neskrývala, nedávno si dokonce posteskla, že jsou oba dost žárliví a ona se […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz