Můj kousek štěstí

Betka Stanková: Doufá v návrat bývalého?

Betka Stanková (38) je půvabnou milou herečkou známou ze seriálu Přístav nebo Vyprávěj. Asi každý by čekal, že musí mít zástupy ctitelů. Přesto stále zůstává sama. A o novém vztahu nechce ani slyšet. „Když je člověk delší dobu sám bez partnera, tak si na tu svou samotu zvykne,“ naznačuje, že nového partnera nehledá.

Jediný muž v jejím životě stále zůstává její bývalý partner, otec její dcerky Alžběty (5). Místo toho, aby se rozhlédla kolem sebe, vyšla si na večeři s kamarády a snažila se poznat nové lidi, raději zůstává věrná svému „ex“, ač ten už dávno vede svůj vlastní život.

„Honza jako dobrý táta funguje,“ chválí ho. Spokojí se s tím, že se spolu tráví alespoň delší čas o svátcích. „Vždycky jsme na Vánoce všichni tři spolu,“ těší se už teď. Dělá si snad naděje, že se k ní muž jejího života jednou zase vrátí? To by však byly nejspíš plané naděje.

Vždyť to byl podle všeho právě on, kdo jejich vztah před časem rozbil. Ä nic nenasvědčuje tomu, že by se k Betce chtěl vrátit. Na to, aby však zůstávala opuštěná jako kůl v plotě, je sympatické herečky škoda!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden