Moje šťastná hvězda

Bez kamarádek točit nebude!

Oblíbený seriál Černé  vdovy bude mít pokračování. V současné době se totiž začíná natáčet druhá řada, v níž se objeví staré dobré tváře.


Ostatně to byla také jedna z podmínek. „Všichni, nebo nikdo,“ uvedla představitelka Renaty, sympatická,  Jana Plodková (40), která by prý do toho vůbec nešla, kdyby se nesešla původní sestava herců. 


Všechny se pořádně změnily


Pro scenáristy to ale zřejmě bude pořádný oříšek, protože se všechny představitelky pochopitelně za ty roky změnily. Plodková se svěřila, že se opravdu upřímně bála, co s nimi udělá ta doba, kdy netočily.


Ovšem sotva se na place s kamarádkami Jitkou Čvančarovou (44)Luciou Siposovou (41) potkaly, přišlo jí, jako by první sérii dotočily teprve včera.


Naštěstí pro ně se ale nejedná o přímé pokračování, takže se nějaké to kilo nahoře, které trápí hlavně Čvančarovou a Siposovou, řešit nebude.


Jaké osudy jim tvůrci vymyslí tentokrát, na to si budeme muset ještě chvíli počkat. Naposledy trvalo celé dva roky, než projekt spatřil světlo světa. Vše ovšem nasvědčuje tomu, že se na pokračování Černých vdov vyplatí počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden