Můj kousek štěstí

Bez práce, bez peněz. Chce se jí utéct

Těsně před zhroucením. Tak si připadá hvězda Ulice Aneta Krejčíková. Táhne se to delší dobu, nyní dopadla na úplné dno.

Krásná blondýnka je natolik psychicky i fyzicky vyčerpaná, že se dokonce nechala slyšet, že by se nejraději sebrala a od všeho utekla. Jenomže cožpak je to možné?

Nešťastná herečka si je dobře vědoma, že od dvou maličkých dětí utéci samozřejmě nelze. Avšak cítí se tak zle, že jistou formu úprku skutečně plánuje. „Cítím, že to potřebuju,“ svěřuje se zoufalá Aneta.

„Nemám naplánované, kde budu, ale stačí mi, že budu sama se sebou, i bez partnera.“ Tady je zřejmě, jak se říká, zakopaný pes. Ondřej Rančák (36) je trenér, učí na dálku, to znamená, že jsou s Anetou, která je na mateřské dovolené s Benem (2) a Antonií (1), spolu nepřetržitě doma v malém bytě.

A tak se tu nejspíš naplno rozjela ponorková nemoc. Kdoví, třeba herečka vyčítá partnerovi, že si ji stále ještě nevzal za manželku, ač jsou už na světě dvě děti. „Víceméně jsem přišla o veškerou práci, měla jsem dabing, ale to bylo vše,“ poukazuje Aneta i na finanční problémy.

„Není to úplně, že bych si mohla vyskakovat. Nechci si ale stěžovat, máme kde bydlet a co jíst,“ uzavírá představitelka Gábiny Pumrové z Ulice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden