Moje šťastná hvězda

Bez práce je úplně ztracená

Stejně jako její kolegové je i Ivana Jirešová (42) velmi rozhozená z toho, že seriál Ordinace v růžové zahradě pozastavil natáčení.

Nejenže se nové díly nenatáčejí, ale seriál se už dokonce ani pár dní nevysílá. Je to historicky poprvé od jeho vzniku, co nastala takováto stopka. Jirešová je zvyklá mít kolem sebe neustále spoustu lidí a karanténa má na ni velmi negativní dopad.

Je v ní totiž úplně sama. Její dcera Sofie (14) s ní v posledních měsících příliš nevychází, a proto raději tráví čas u tatínka Ondřeje Höppnera (54).

Dceru dlouho přemlouvala

Jirešová řeší problémy s dcerou už celkem dlouho, ale pořád se jí příliš nedaří věci urovnat. Dceři se totiž nelíbilo, že jí maminka nepodporuje v jejím snu stát se umělkyní. Ivana si sice stojí za svým, ale dcera už jí pochopitelně chybí a chtěla by ji mít u sebe, zvlášť v takové situaci.

Jelikož je bez práce, má nyní spoustu volného času, který by jí chtěla věnovat. Sofie ale k mamince zatím ještě nechce, což Jirešové přidělává ještě víc starostí, než má.

Kdy začne vydělávat?

Trápí ji samota a neshody s dcerou a do toho ještě přemýšlí nad tím, kdy se vůbec bude moct vrátit do práce. Natáčení Ordinace je totiž pozastaveno na dobu neurčitou, což ji děsí ze všeho nejvíc.

Může to trvat měsíce, do té doby bude bez trvalých příjmů. Její negativní myšlenky ji deprimují, a navíc si o nich ani nemá s kým popovídat. Nemá vedle sebe nikoho, kdo by ji povzbudil, protože se svým posledním partnerem se před několika měsíci rozešla.

Teď má hodně času na to, nad vším přemýšlet, a možná by všechno udělala jinak. Jedna věc je ale jasná, pokud bude Jirešová trávit i nadále tolik času jen sama se sebou, mezi čtyřmi zdmi, mohlo by to na její psychiku mít neblahý dopad.

Bez natáčení a pracovních projektů neví, co si počít, ale snad se z chmur a zlé nálady brzy dostane a využije volný čas k něčemu efektivnímu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden