Moje sladké tajemství

Bez protekce své matky by byla ztracená!

Herečka Dana Batulková (60) prozradila své skryté tajemství, kterým bylo to, že protlačila svoji dceru Marianu Prachařovou (24) do tanečního pořadu StarDance. Mariana dostala možnost komentovat dění v zákulisí, do kterého mohli nahlídnout fanoušci na sociálních sítích.

Vystihla například, jak tanečníci byli nervózní nebo jak chybovali během tanců. Zdá se, že Batulková využila svých kontaktů, a dceři tak zařídila jedinečnou příležitost. Proč toho ale Mariana není schopná sama? Zdá se, že jako herečka a zpěvačka selhala, proto to teď zkouší jako moderátorka.

Ani v této roli se však nijak zářně neblýskla. Od diváků sem tam schytala i kritiku Nevyšly jí plány Bylo zjištěno, že Mariana měla pravděpodobně úplně jiné úmysly se svým životem. Zkusila si, co obnáší povolání zpěvačky a herečky, ale zřejmě o ni v tomto směru svět showbyznysu nejevil takový zájem.

Zdá se, že se vyplakala své matce na rameni a ta jí dopomohla k tomu, aby si vůbec Mariana našla nějakou práci před kamerou. Postrádá talent? Vypadá to, že Batulková poznala, že Mariana po ní zdědila sice krásu, ale toho uměleckého nadání patrně moc nepobrala. Pravděpodobně se nedokáže Dana smířit s tím, že ona sama má za sebou výraznou hereckou kariéru a dokonce i její syn Jakub Prachař (35) je populárním moderátorem a hercem, ale o její dceru není přitom dostatečný zájem.

Jenže Mariana nemůže spoléhat na to, že jí její maminka bude zajišťovat pracovní zakázky, když už by měla stát na vlastních nohou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden