Moje šťastná hvězda

Bez strýce Pepina by Iva Hüttnerová nepotkala životní lásku

Moje šťastná hvězda

Šla za hlasem svého srdce. Ten pravý na ni ale čekal až o několik let později a dodnes je vděčná, že jí vstoupil do cesty.

Srdce diváků si získala IVA HÜTTNEROVÁ (74) nejen jako bezdomovkyně Jolana Lepařová v Ordinaci v růžové zahradě, ale také jako moderátorka pořadu Domácí štěstí. To své našla už před více než čtyřiceti lety…

NIva Hüttnerová (74) zakotvila v poklidných manželských vodách, prožila nejednu těžkou chvíli. Snad i proto si tak váží všeho, co má, a s nadsázkou tvrdí, že sice nemůže zodpovědně říci, že je šťastná, ale s přibývajícími roky si víc a víc uvědomuje, jaké štěstí v životě měla.

„Přihodilo se mi to, že jsem potkala ve správnou chvíli ty správné lidi, kteří mě nasměrovali, ovlivnili mě a pomohli mi,“ tvrdí s pokorou.

Malířku z ní udělal Kanyza

Vyzařuje z ní zkrátka pohoda, kterou přenáší i na diváky a dokáže ji také mistrně přenést do svých naivních

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden