Můj kousek štěstí

Bez ženy ztrácí smysl života

Na okolí působil už dlouho zlomeně

Odchod představitelky Popelky zabolel všechny citlivé lidi, smutek Josefa Abrháma (81) je však tak velký, že o něj mají jeho blízcí strach. S manželkou Libuší Šafránkovou (†68) měl letos oslavit safírovou svatbu, tedy celých 45 let společného života.

O boji herečky s rakovinou plic se příliš nevědělo, manželé žili v ústraní v domě na pražském Spořilově a v poslední době i vzhledem k pandemii ani nevycházeli z domu. A Abrhám chtěl ctít pravidlo, podle kterého měli hrát jen spolu.

Libuše se snažila vytvářet dojem, že je všechno v pořádku.

I on má ale zdraví podlomené. Jeho tělo si nedokáže udržet teplo, má prý stále studené končetiny. Nejhůře ale na tom je teď hercova psychika. Jeho dny mu mohou snad prosvětlit vnuci Josef (14) a Antonín (12), synové Josefa (44), režiséra dokumentárních filmů. I oni se snaží hrát a točit a jejich babička je v tom podporovala.

Možná se tak dočkáme pohádky v jejich provedení. Jako princeznu mohou obsadit nevlastní sestru Lauru Josefínu (4), kterou má režisér s pražskou známou zmrzlinářkou Ludmilou. Před třemi lety přibyli do téhle sestavy ještě dva kluci – dvojčata.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden