Můj kousek štěstí komerční sdělení

Bezesporu nejpohodlnější obuv Vašeho života!

Během našeho života nás naše chodidla přenesou 3-4x kolem celé zeměkoule. Skutečně impozantní výkon, zvláště když vezmeme v úvahu, že při tom každý den odpruží 2,5 tuny, v závislosti na naší osobní tělesné konstituci. Z toho je hned zřejmé, jak důležitá je dobrá obuv pro naše zdraví i pro každodenní pocit pohody. Rakouský rodinný podnik Peter Wagner pohodlná obuv se celou svou duší a srdcem upsal vývoji a prodeji zvláště inovativní obuvi.

„Učiníme Vás šťastnými až po špičky prstů“ - volně podle tohoto motta vystupuje společnost úspěšně již 30 let na trhu. Pravdou je, že se pohodlná obuv stále více těší rostoucí oblibě, a to z dobrého důvodu!

Lidé vynalezli obuv, aby se chránili před zraněními. Co však musí vlastně obuv splňovat, aby člověku během nošení umožňovala přirozený pohyb? „Obuv musí především poskytovat prostor, aby se zachovaly přirozené reflexy našich prstů!“ vysvětluje Florian Wagner, jednatel společnosti Peter Wagner pohodlná obuv. „Díky tomu můžeme životem projít neúnavně, uvolněněji a bezstarostněji.“ Důvodem je skutečnost, že lidské reflexy prstů chodidla fungují jako přirozené čerpadlo, které stimuluje transport krve směrem k srdci a podporuje tak krevní oběh.

„Velmi důležitým úkolem je také,“ objasňuje Anna Wagner, zodpovědná za nákupní oddělení společnosti, „aby podrážky zajišťovaly přirozené odvalení chodidla a přitom co nejlépe tlumily došlap, což přispívá k uvolněnému, zdravému držení těla a současně snižuje zatížení kloubů a páteře.“

Hned na první pohled navíc společnost působivě dokazuje, že pohodlná obuv navzdory všeobecnému mínění vyhovuje i vysokým módním nárokům. Také ekonomický úspěch podniku svědčí o tom, že je pohodlná a zdravá obuv oblíbeným módním trendem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden