Moje sladké tajemství

Rybízová bublanina

Krásné počasí přináší i skvělé moučníky plné ovoce...

Suroviny
:
2 vejce
1 hrnek třtinového cukru bio PROBIO
1 hrnek mléka bio
½ hrnku rostlinného oleje
1,5 hrnku pšeničné (celozrnné) mouky bio PROBIO
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
Ovoce podle chuti

Postup:
Připravte si plech – vyložte pečicím papírem anebo vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou.
Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte mléko, olej, mouku a kypřicí prášek a zašlehejte. Jemné těsto nalijte do připravené formy a rozprostřete ovoce.
Pečte při 180 °C dozlatova.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden