Můj kousek štěstí

Bezstarostný život v dluzích?

Starala se ve velké firmě o květiny, takže měla jistotu pravidelného příjmu. Teď ale někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 hází tuhle příležitost ke slušné obživě za hlavu a hodlá se opět naplno věnovat herectví.

Členka Městských divadel pražských bude objíždět republiku s kusem nazvaným Nejstarší řemeslo. Téma je sice atraktivní, uvážíme-li, že se tak říká prostituci, ovšem zda dá Veronice Gajerové (58) jistotu, že se dostane z insolvence, v níž je kvůli milionovým dluhům, to se tedy uvidí.

A budu hrát! Sestra Pantoflíčková z Ordinace si zase jednou dupla.

Přitom práci kolem kytiček si pochvalovala, básnila, jak pracuje mezi samými úžasnými lidmi, protože „lidé, kteří dělají s květinami, nemůžou být škarohlídi“, svěřila se se svými dojmy a poznamenala, že po čtyřiceti letech přehodila od divadla výhybku.

Jenomže konvička na zalévání je těžká a ruce jsou stále od hlíny, Gajerová tedy bude zase hrát. Z dluhu prý zbývá asi polovina, ale není jasné, o jakou konkrétní částku jde. I když jí měl úroky soud odpustit, bude se jednat nejméně o milion. Nejstarší řemeslo sice odjakživa slušně vynášelo, ovšem ne každému stejně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden