Moje šťastná hvězda

Bílé zuby vás omladí

Dáváme je na odiv každý den. Je tedy důležité, aby byly zdravé, ale také dobře vypadaly. Zuby jsou totiž naší vizitkou. Často si to totiž ani neuvědomujeme a posuzujeme vzhled člověka právě podle jeho úsměvu.

Jak mít krásně bílé zuby?

Bělení zubů je trendem. To je způsobeno jednak tím, že lidé o sebe více pečují, ale také stravou, která zuby zabarvuje. Pití čaje, kávy, červeného vína a konzumace některých potravin má za následek, že zuby časem ztrácejí svou přirozenou bělost a ani jejich každodenní čistění nepomáhá tento pěkný odstín navrátit. Co vám pomůže?

Bělicí pasta

První variantou, kterou můžete zkusit, je běžně dostupná bělicí pasta, kterou seženete v drogerii či lékárně. Tyto pasty potlačí žlutý odstín a opticky zuby vybělí.

Bělicí pásky

Další variantou jsou bělicí proužky.Ty obsahují speciální látky, jež vám zuby zesvětlí. Stačí je správně nanést na zuby a nechat působit po celou dobu uvedenou na obalu.

Přírodní bělení

Pokud máte rádi přírodní řešení, zkuste kokosový olej. Zkuste po běžném čištění nanést kokosový olej na zuby a jemně prstem přejíždět.

Bělení u zubaře

Pokud ani jedna z metod nepomáhá, svěřte se do péče lékaře. Ten před samotným bělením zuby zkontroluje a navrhne formu bělení. Díky odbornému dohledu vám pak bělení vydrží nejdelší dobu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden