Moje šťastná hvězda

Biser Arichtev: Na svou ženu ukrutně žárlí

Herečka Veronika Arichteva (33) tvrdí, že je svému manželovi Biserovi (42) stoprocentně věrná. Ale má to tak stejně i on? Jeden z jejich společných kamarádů prozradil, že je prý Biser až nezdravě žárlivý, a zatímco on si může dělat, co chce, Veronika prý už takovou volnost rozhodně nemá.A už ho údajně úplně nebaví, že není žena pro domácnost.

Uklízet a vařit? Ani náhodou

Veronika prý ráda sdílí své zážitky se svými kamarádkami. Je s nimi často a ráda. Ale za jakou cenu? Pokaždé když někam údajně odchází sama bez manžela, předchází tomu ostrá hádka a prý občas létají i talíře. Biser by si totiž přál, aby Veronika, když není v práci, byla doma, uklízela a vařila. Jenže na to herečku moc neužije. Raději řádí ve víru velkoměsta nebo si s kamarádkami vyjede za Prahu.

Vzdalují se od sebe

Biser prý totiž nemá se svými bývalými láskami příliš dobré zkušenosti.Údajně ho všechny ženy podváděly, a tak má teď pocit, že se to může stát znovu. Ačkoli ho údajně Veronika den co den ujišťuje, že ona je jiná a miluje ho, není to nic platné. Jeden jeho kamarád si prý myslí, že se přílišnou žárlivostí snaží zakrýt svou vlastní nevěru.

Sice neví o nikom konkrétním, koho by mohl Biser mít jako tajnou milenku, ale vyloučené to prý není. Jenže čím víc Veroniku drží zkrátka, tím víc se od něj herečka vzdaluje. Zajímavé bude sledovat, jak to mezi nimi nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden