Můj kousek štěstí

Bitva o děti Agáty Hanychové vrcholí

Jde tu i o peníze

Posteskla si, že nemá peníze na to, aby bojovala s tatínky svých dcer u soudu. Věci ale podle všeho mohou být poněkud jinak. Slavná kráska je prý za vodou...

Nedávno se podle všeho Agáta Hanychová (38) dohodla s Jaromírem Soukupem (55) na tom, jak to bude s péčí o jejich dceru Rozárku (1). Mediální magnát smí holčičku vídat častěji, bývalá modelka s ním prý podepsala dohodu, která pro ni není ani trochu výhodná.

Netajila se tím, že je z toho na dně. Souhlasila s jeho návrhy mimo jiné prý proto, že si nemůže dovolit platit drahé právníky.

Mohly tu ovšem být i jiné důvody, o kterých brunetka raději nemluví. Povídá se, že hrozilo, že pokud se se Soukupem, ale i Jakubem Prachařem (40), s nímž má dceru Miu (6), rychle nedohodne, bude pro ni zle.

Milion?

Náš zdroj, který má k dění v showbyznysu blízko, prozradil, že soud nemusel být na straně Hanychové tak, jak by se mohlo v podobných případech předpokládat. Kvůli svému svéráznému chování, asi příliš nepůsobila, jako bezradná žena, nad kterou by se každý slitoval.

Navíc se také diskutuje o jejích příjmech. Zdá se, že kráska je na tom daleko lépe, než se prezentuje. Může si údajně totiž přijít až na milion korun za měsíc.

Přijde o víc?

Zhruba půl milionu jí má podle odhadů vydělávat sociální síť Instagram, kde dělá reklamu na kde co. Dále jí slušně vynáší internetová stránka HeroHero, kde její věrní fanoušci platí za to, aby si mohli poslechnout její „pokec“ s kamarádkou Ornellou Koktovou (32).

Zapomínat nesmíme ani na další menší projekty, za které Hanychová inkasuje – například její další internetový pořad, který má s bratrem Vincentem Navrátilem (27) apod. Mnozí tedy soudí, že pokud by se u soudu začaly rozebírat její vysoké příjmy, mohla by přijít o mnohem víc, než jen o pár dní, které Rozárka tráví se svým tátou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden