Moje šťastná hvězda

Blanarovičová nechce být babičkou!

Mladým poslala jasný vzkaz

Vypadá asi tak o 10 let mladší, než doopravdy je, a stejně tak se podle všeho i cítí. Přestože by ve svém věku herečka YVETTA BLANAROVIČOVÁ (52) už mohla chtít být co nejdřív babičkou, aby měla dost sil si vnoučata užívat, překvapivě má přesně opačné přání.

Ani ne tak kvůli sobě, jako kvůli synovi MATYÁŠOVI (28) a jeho partnerce. Herečka podle svých slov doslova doufá, že její syn je natolik uvědomělý, že babičku z ní ještě dělat nehodlá.

I když je Matyáš už samozřejmě samostatný a soběstačný, Yvetta dává jasně najevo, že na otcovství podle ní ještě není úplně připravený.

Mnohem víc než vnoučata si herečka přeje, aby si nejdřív syn sám ověřil, co všechno umí a co neumí. „Musí stát nohama pevně na zemi a mít na čem stavět,“ míní s tím, že doufá, že on i jeho partnerka jsou v této otázce rozumní.

A takoví by podle ní měli být dnešní mladí obecně. „Dnešní chlapci jsou takoví nevyzrálí,“ míní Blanarovičová. „Děti ať plodí až po té třicítce,“ vyzývá mladší generaci a šla by prý dokonce tak daleko, že mladším osobám by plodit děti naprosto zatrhla. Schválně, jestli Matyáš zákaz své nestárnoucí mámy vyslyší. Koneckonců, dva roky není nijak dlouhá doba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden