Moje šťastná hvězda

Blíží se konec jejich manželství?

Krize se u Lindy Rybové skloňuje již delší dobu a zdá se, že to ještě zdaleka nekončí. A je možné, že jim dojde trpělivost.

Stále častěji se říká, že jim to neklape. A bohužel může být ještě hůř. Ustojí manželství LINDY RYBOVÉ (47) a DAVIDA PRACHAŘE (64) další těžkou zkoušku?


Dlouhá léta žili spokojeně v Malé Lečici, kde zrekonstruovali starý mlýn. Jejich idylku jim tehdy každý jen tiše záviděl. Avšak poté, co jejich děti vyrostly, začalo se mluvit o problémech.


Lindě Rybové (47) a Davidovi Prachařovi (64) očividně pobyt v hlavním městě nedělá ani trochu dobře a možná se oba nechali poněkud unést svody, které naše metropole a zejména jejich herecká branže nabízí. Sice jim to spolu pořád nebývale sluší, už nějakou dobu se ale v jejich případě mluví o manželské krizi.


Říká se, že se herec už kdysi zakoukal do své kolegyně ze Specialistů Zuzany Kajnarové (40) a Rybová se prý zase může nyní oči nechat na Stanislavu Majerovi (44), se kterým společně hraje v seriálu Zákony vlka.


U herečky má však jít pouze o platonickou lásku. Sice byla v minulosti pořádná divoška, časem ale zkrotla a její srdce bije především pro její rodinu. Jak se na tom Prachař, to se můžeme jen domnívat. Ať tak či tak, teď ho čeká další velmi těžká zkouška!


Pokud se opravdu rozvedou, určitě si brzy najde někoho jiného. Krásná je na to dost.

Soutěž jim může zničit vztah

Prachař totiž přijal nabídku soutěžit ve StarDance a někteří se obávají, že to bude poslední hřebíček do rakve jejich manželství. Soutěžící, kteří si již v minulosti touto taneční soutěží prošli, otevřeně přiznali, že to jejich vztahy doma značně ovlivnilo.

StarDance je totiž nejen časově velmi náročný projekt, několikrát se už stalo, že se soutěžící během tréninků zamilovali do někoho jiného. A právě to má Lindu Rybovou pořádně děsit.

Už několikrát si posteskla, že veškerý chod domácnosti padá jen na její bedra. Dá se tedy předpokládat, že následujících několik měsíců tomu nebude jinak. A pak je tu ještě hrozba nevěry, která se opět vznáší ve vzduchu.

Zvlášť nyní, když jim to nemá zrovna dvakrát klapat. A aby toho nebylo málo, herec až podezřele často mluví o své bývalé ženě Daně Batulkové (65), která si soutěží už před mnoha lety také prošla a už přemýšlí nad tím, jak by mu mohla pomoci dosáhnout těch nejlepších výsledků.

Bude mu oplácet stejnou mincí?

Podle některých se také může stát, že Rybové dojde trpělivost a dá volný průchod svým emocím. Stručně řečeno, že se vyzná Majerovi, který by jí jistě nepohrdl. Nechme se překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden