Můj kousek štěstí

Blíží se konec s Vydrou?

Hledat nyní novou lásku, do toho se jí jistě nechce. Manželství musí udržet...

Jsou spolu přes čtyřicet let. Je jasné, že za tu dobu se občas objevily mráčky. V poslední době se ale šíří spekulace, že herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (69) a její manžel Václav Vydra (67) mají uvažovat o rozvodu.

Už loni se mluvilo o tom, že mají mít finanční problémy. A pak, že se jejich životy ubírají jiným směrem. Zatímco herec podle všeho tráví skoro všechen čas u koní, ona je v divadle, nebo se věnuje vlastním zájmům.

Šrámy z minulosti

Aby toho nebylo málo, některé zvěsti říkají, že herec je oblíbený u mladých kolegyň a jemu to rozhodně nevadí. Prý spíš naopak. Jestli je za tím tedy nevěra, tak bychom se nedivili, kdyby se zákulisní šuškanda o jejich rozvodu nakonec potvrdila. Boušková už si totiž něčím podobným jednou prošla s prvním manželem Petrem Svojtkou (†39).

Vždy působili jako pohodový pár, žádný vztah ale není bez mráčků.

Herec holdoval bujarým večírkům, alkoholu a ženám. Také rád riskoval, což se mu nakonec stalo osudným. Usmýkala ho tramvaj, když opilý dostal nápad svézt se na jejím oji.

Jiná láska?

Někteří známí herečky i dnes tvrdí, že si Boušková se svým exmanželem prošla peklem a na manželství nerada vzpomíná. To se asi dá pochopit. Stejně jako to, že už nic takového znovu zažít nechce.

Dá se tedy předpokládat, že pokud by měla pocit, že Vydra má milenky, řešila by to rázně. Na druhou stranu o hercovi se tvrdí, že je sice „blázen“, ale do koní. Pro tato zvířata by prý udělal cokoli na světě.

Otázka je, jestli je to vlastně pro Bouškovou dobrá zpráva. S případnou milenkou se dá „zatočit“, s koňmi ale jen těžko. Asi musí zatnout zuby a doufat, že si manžel najde čas i na ni. Pokud tedy nechce podepsat rozvodové papíry...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden